Fullservicevarv i Stockholm

01 november 2023 Veronica Urena

editorial

Att äga en båt är en fantastisk upplevelse, men det kräver också mycket ansvar och underhåll. Att hitta rätt varv för din båt är avgörande för att säkerställa att den håller sig i toppskick och fungerar optimalt under säsongen. I Stockholm finns det många fullservicevarv som kan hjälpa dig att ta hand om din båt på bästa sätt. Här är allt du behöver veta om fullservicevarv i Stockholm.

Varför är fullservicevården viktig för din båt?

Att ha en vattentät och rostfri båt är a och o för dess långsiktiga hållbarhet. En fullservice inbegriper en grundlig inspektion av båten, inklusive rengöring av däck och skrov, utbyte av slitna delar och kontroll av motor och mekanik. Genom att regelbundet underhålla din båt på detta sätt, kan du undvika kostsamma reparationer i framtiden.

Vad ingår i en fullservice?

En fullservice består av en rad olika uppgifter, vilket gör att din båt fungerar på bästa sätt. Detta inkluderar rengöring och polering av däck och skrov, kontrol av bottenfärgen, byta av bränsle- och vattenfilter samt motorolja. Dessutom, högre priser inkluderar vanligtvis även inspektion och rengöring av kylsystem och propeller.

fullservicevarv stockholm

Vilka fullservicevarv finns det i Stockholm?

Stockholm har många fullservicevarv som kan hjälpa dig att hålla din båt i toppskick. En av de mest populära är Nya Varvet, som erbjuder en komplett fullservice och reparationstjänst. Varvet är också känt för sina ansträngningar för att skydda Östersjön genom att använda miljövänliga produkter. Andra populära fullservicevarv i Stockholm är BåtBoomerang, Hissö Marin och Solna Boatcenter.

Vad kostar fullservicevården?

Kostnaden för en fullservice varierar beroende på varvet och storleken på din båt. Generellt sett varierar priset från 3 000 kr till 10 000 kr. För priser på högra sidan kan tjänster som polering och rengöring av kylsystemet ingå. När du kontaktar en fullservicevarv i Stockholm, bör du be om en prisuppgift baserad på din specifika båt.

Sammanfattningsvis finns det många fullservicevarv i Stockholm som kan hjälpa dig att hålla din båt i toppskick. Genom att välja rätt varv kan du se till att din båt fungerar smidigt under säsongen och undviker större reparationer i framtiden. Tveka inte att kontakta en fullservicevarv i Stockholm idag för att få mer information om tjänster och priser.

Fler nyheter

17 januari 2024

Vad är laddhybrid